Φιλοξενία Ιστοσελίδων (Web Hosting)

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ (HOSTING)...μία έννοια που την εκμεταλλεύονται πολλοί. Θα έχετε ακούσει και δει διάφορες τιμές και προσφορές εταιριών ΙΤ. Όμως κάθε εταιρικό website πρέπει να φιλοξενείται σε γρήγορους και αξιόπιστους servers, γιατί κάθε πιθανή δυσλειτουργία του server βλάπτει την εταιρική σας εικόνα. Η εταιρεία μας, παρέχει τους ταχύτερους και ταυτόχρονα τους πιο έμπιστους σε απόδοση servers συνδεμένους στα μεγαλύτερα διεθνή τηλεπικοινωνιακά δίκτυα σε Αμερική & Ευρώπη. Τα μοναδικά DataCenter των servers, σας επιτρέπουν την καλύτερη και πιο αξιόπιστη εξυπηρέτηση των websites χωρίς "καθυστερήσεις" και "κολλήματα".

Από την στιγμή που θα εγγραφείτε, χωρίς καμιά επιπρόσθετη επιβάρυνση, έχετε την δυνατότητα χρησιμοποιώντας ένα πολύ ευκολόχρηστο και με πολλές χρήσεις εργαλείο το PLESK να προσθέσετε ή να αλλάξετε όλες σχεδόν τις ρυθμίσεις του Virtual Server σας. Το upload (τοποθέτηση) και η ανανέωση (update) των ιστοσελίδων σας γίνονται εύκολα από εσάς μέσα από το σύστημα διαχείρισης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα FTP θέλετε ή ακόμα και πρόγραμμα κατασκευής ιστοσελίδων (frontpage, dreamweaver) για να ανεβάσετε το website σας.

Η WebCore είναι ειλικρινής μαζί σας και σας παρέχει το πακέτο φιλοξενίας CORE HOSTING, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.
Αν ψάχνετε ποιότητα, ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία στην φιλοξενία στο διαδίκτυο (Internet Hosting) τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η φιλοξενία της WebCore (Hosting) χωρίζεται σε 4 διαφορετικά πακέτα για τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε πελάτη μας, Core Hosting 50 / Core Hosting 200/ Core Hosting 500.

φιλοξενία ιστοσελίδων 50Mb
φιλοξενία ιστοσελίδων 200Mb
φιλοξενία ιστοσελίδων 500Mb
φιλοξενία ιστοσελίδων 1Gb


Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 00 53000

 

Ρωτήστε μας