Η

με λίγα λόγια

Webcore

Η εταιρεία πληροφορικής, WebCore IT & Web Developments έχει σαν αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών Internet, δημιουργία προϊόντων software, κατασκευή ιστοσελίδων καθώς και σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Η WebCore αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων καθώς και την ανάπτυξη βάσεων δεδομένων και εφαρμογών ηλεκτρονικού επιχειρείν (e-shops - ηλεκτρονικό κατάστημα), παρέχοντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες με τη χρήση εξελιγμένων τεχνολογικά εργαλείων.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Επιπρόσθετα, η εταιρεία προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες φιλοξενίας (Web Hosting) ιστοσελίδας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των επιχειρήσεων που θέλουν να αυξήσουν την εταιρική παρουσίαση και προβολή τους στο διαδίκτυο με δυναμικά και αποτελεσματικά βήματα.
Στα πλαίσια των προσφερόμενων λύσεων παρέχουμε συμβουλές στον τομέα του Ίντερνετ Μάρκετινγκ, με σκοπό να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητες του ΙΝΤΕΡΝΕΤ για την καταλληλότερη προβολή και προώθηση της επιχείρησης και των προϊόντων τους μέσω της κατασκευής της ιστοσελίδας τους.

Οι εφαρμογές που αναπτύσσει η WebCore, καλύπτουν ευρύ φάσμα συστημάτων, με χρήση σύγχρονων μέσων διαχείρισης βάσεων δεδομένων (SQL Server). Τα προγράμματα της εταιρείας παράγονται κυρίως με τα εργαλεία ανάπτυξης MySQL, γλώσσα προγραμματισμού Php, MS Visual Basic.NET καθώς και τεχνολογίες Microsoft .NET.

Τo τεχνικό τμήμα της WebCore εξασφαλίζει σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις ένα λειτουργικό και σύγχρονο δίκτυο υπολογιστών, το οποίο συντελεί στην ανάπτυξη και καλύτερη λειτουργία της επιχείρησης. Το λογισμικό που χρησιμοποιούμε είναι ευρέως διαδεδομένο στο χώρο των πολυεθνικών εταιρειών.Η εταιρεία παρέχει άμεση τεχνική υποστήριξη σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν στο δίκτυο Η/Υ της επιχείρησης σας.

Η Στρατηγική μας

Όλα τα επιτυχημένα προγράμματα αρχίζουν με το στρατηγικό προγραμματισμό.
Η κατασκευή και σχεδιασμός λειτουργικών και ποιοτικών ιστοσελίδων νέας γενιάς, μεταβλητού περιεχομένου, απεριόριστων μεταβολών, πανεύκολα στη πλοήγησή τους από τον επισκέπτη, να μπορούν να προστεθούν, να αφαιρεθούν ή και να τροποποιηθούν θεματικές ενότητες, σελίδες, κείμενα, εικόνες, δεν σημαίνουν και την επιτυχία της ιστοσελίδας. Αν δεν υπάρχει κίνηση στην ιστοσελίδα σας τότε θεωρείται αποτυχία. Με τις σωστές κινήσεις μπορούμε μαζί να καταφέρουμε την καλύτερη λειτουργία και γενικά την επιτυχία της ιστοσελίδας σας.

Πως θα γίνει αυτό;

Με ολοκληρωμένη e-business στρατηγική. Ο κατάλληλος συνδυασμός της ποιοτικής κατασκευής και προώθησης της ιστοσελίδας σας αποτελεί ολοκληρωμένη λύση της WebCore. Το εκπαιδευμένο προσωπικό πάνω στο χώρο του Internet Marketing σε συνεργασία με το τμήμα προγραμματισμού, βοηθούν τους πελάτες της WebCore να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητες του ΙΝΤΕΡΝΕΤ για την καταλληλότερη προβολή και προώθηση της επιχείρησης και των προϊόντων τους μέσων των ιστοσελίδων τους.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
213 00 53000

0

0

Χρόνια
Εμπειρίας

0

0

Ευχαριστημένοι
Πελάτες

0

0

Ολοκληρωμένα
Έργα

0

0

Τεχνολογικά
Προϊόντα

Τί λένε για εμάς

 • "Εξαιρετικό το αποτέλεσμα, άψογη η συνεργασία και η εξυπηρέτηση. Είμαι βέβαιος ότι ανάλογη θα είναι και η συνέχεια... Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε με τις καινοτόμες ιδέες σας να καταπλήσσετε τους πελάτες σας!!! Να είστε καλά!"

  Απέργης Δ.
  actius.gr
 • "Η οργανωτικότητά τους, η συνέπειά τους και η μεθοδικότητα στον τρόπο δουλειάς είναι αξιοθαύμαστη! Σε κάθε στάδιο της συνεργασίας μας ήταν πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουνε και να βρούμε λύσεις. Ότι συμφωνήσαμε, έγινε!"

  Λάβδας Ν.
  bookingparos.com
 • Είχα τη τύχη, να συνεργαστώ με την εταιρία πριν τρία χρόνια περίπου. Μέχρι και σήμερα μπορώ να βεβαιώσω ότι οι παρεχόμενες υπηρεσίες τους, δεν σταματούν στην πώληση αλλά αντίθετα ξεκινούν από αυτή!!! Σας ευχαριστώ για όλα.

  Κουγιανός Μ.
  thefightingmall.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Στην διάθεσή σας