Δημιουργία 360 Virtual Tour

Σας δημιουργούμε μία εντυπωσιακή τρισδιάστατη εικονική περιήγηση του χώρου σας, που μπορεί οποιοσδήποτε να πλοηγηθεί μέσα σε αυτόν από οποιαδήποτε συσκευή υπολογιστή, το κινητό, το tablet ή την συσκευή VR.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός μας είναι ότι πιο εξελιγμένο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην αγορά, με κάμερες υψηλής ευκρίνειας. Τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε για την δημιουργία του 3D VIRTUAL TOUR μας δίνουν απεριόριστες δυνατότητες για να καταπλήξουμε τους πελάτες σας. Επιπρόσθετα, η εταιρεία μας, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες φιλοξενίας (Web Hosting), όπου μπορείτε με μικρό κόστος να φιλοξενίσετε τις περιηγήσεις των χώρων σας. Επιλέξτε τις προσαρμοσμένες, στις ανάγκες σας, υπηρεσίες μας, που αφορούν όσες επιχειρήσεις θέλουν να αυξήσουν την εταιρική παρουσίαση και προβολή τους στο διαδίκτυο με δυναμικά και αποτελεσματικά βήματα.

  • 3D VIrtual Tour - Τρισδιάστατη περιήγηση
  • 3D VIrtual Tour - Τρισδιάστατη περιήγηση
  • 3D VIrtual Tour - Τρισδιάστατη περιήγηση

Δυνατότητες Virtual Tour

Δυναμικά Σημεία Ενδιαφέροντος

Τα σημεία ενδιαφέροντος είναι αυτά που δίνουν την δυνατότητα στον επισκέπτη να μάθει περισσότερα για ένα αντικείμενο, έναν πίνακα ζωγραφικής, πληροφορίες για κάποια επιπλέον υπηρεσία που θέλετε να προβάλετε ή ακόμα και κάποια ιστορικά στοιχεία για τους χώρους που παρουσιάζονται. Πατώντας το σημείο ενδιαφέροντος εμφανίζεται ένα παράθυρο με τις πληροφορίες που θέλετε να περάσετε στον επισκέπτη. Διαφορετικά μπορείτε να δώσετε κάποιο link ανακατεύθυνσης σε άλλη σελίδα, ή να ανοίξει κάποιο βίντεο παρουσίασης ή ακόμα και να κατεβάσει κάποιο αρχείο.

Κινούμενο Πανόραμα

Φανταστείτε καθώς κάνετε πλοήγηση μέσα στους χώρους του Virtual Tour, να βλέπετε έναν άνθρωπο, πχ οικοδεσπότη, που να μπορείς να κλικάρεις πάνω του και να ξεκινήσεις να σου δίνει πληροφορίες μιλώντας και κινούμενος κανονικά. Αυτό ακριβώς είναι το κινούμενο πανόραμα. Είναι τόσο δυνατό όσο ακριβώς το φαντάζεστε. Μπορούμε να δώσουμε κίνηση σε ένα τζάκι με φωτιά, σε ένα φλιτζάνι καφέ που να φαίνεται πόσο ζεστός. Είναι αυτό που θα δώσει την φρεσκάδα και την ζωντάνια στο 360 Virtual Tour σας.

3D effect μεταφοράς από σημείο σε σημείο

Η μετακίνηση από ένα σημείο πανοράματος σε κάποιο άλλο, θα σας δώσει την αίσθηση της φυσικής κίνησης. Θα νιώσετε ότι βρίσκεστε μέσα στο χώρο και κάνετε κανονική, ζωντανή περιήγηση.

360 Video Πανόραμα με ζωντανά σημεία ενδιαφέροντος

Φανταστείτε να μπορείτε να δείτε σε όλες τις κατευθύνσεις ενός βίντεο με σημεία ενδιαφέροντος που θα σας δίνουν επιπλέον πληροφορίες για το κάθε τι που θέλετε να παρουσιάσετε. Τα σημεία ενδιαφέροντος τοποθετούνται όπου θέλουμε και εμφανίζονται, εξαφανίζονται, αλλάζει το μέγεθός τους κατά την διάρκεια της περιήγησής μας.

Σχέδια και χρώματα στις ανάγκες σας

Πάνω στο Πανόραμα, έχουμε την δυνατότητα να τοποθετήσουμε λογότυπο, παράθυρο με κείμενο, κουμπάκια κτλ. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα χρώματα που θέλετε και επιθυμείτε ώστε το αποτέλεσμα να είναι δημιουργημένο για το δικό σας brand name.

Virtual Reality VR

Αν το επιθυμείτε, μπορούμε να εισάγουμε ένα κουμπάκι που να αλλάζει την εμφάνιση του πανοράματος για την χρήση σε VR. Αν κάποιος από τους επισκέπτες σας, επιθυμεί να δει και να κάνει την περιήγηση με συσκευή VR, μπορεί πολύ απλά, να το κάνει πατώντας την επιλογή VR.

Φόρμα Επικοινωνίας

Στην διάθεσή σας