Διαχείριση και ανάπτυξη ιστοσελίδας

Το κόστος για την διαχείριση ανάπτυξη και καλή λειτουργία της παρουσίασης στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ (web site) μπορεί να μειωθεί στο ελάχιστο. Ο χρόνος, η εκπαίδευση και ο εξοπλισμός (Η/Υ, λογισμικό), είναι παράγοντες που οδηγούν στην αύξηση του κόστους της επιχείρησής σας. Πάρα πολλές εταιρείες για να μειώσουν τα παραπάνω κόστη αναζητούν τη λύση σε εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες.

Οι καλυπτόμενες ανάγκες περιλαμβάνουν τη φιλοξενία, την προώθηση, την ενημέρωση των προϊόντων και των τιμών, τη στατιστική ανάλυση και τον γενικό συντονισμό του ιστοχώρου σας με σκοπό την καλύτερη απόδοση. Αναλυτικά:

Διαφάνεια και ευκολία χρήσης

Είναι ανώφελο να έχεις μία ευπαρουσίαστη ιστοσελίδα χωρίς να είναι λειτουργική, εύκολη στη χρήση της και γρήγορα προσβάσιμη από μηχανές αναζήτησης. Μετά από μελέτη και έρευνα καταφέρνουμε, η ιστοσελίδα σας, να είναι ανταγωνιστική χωρίς να της λείπει κανένα από τα χαρακτηριστικά που θα την κάνουν "εύκολη" σε κάθε χρήστη του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Αναπροσαρμογές (Updates)

Οι περισσότεροι από τους επιτυχημένους ιστοχώρους είναι δυναμικής φύσης - αλλάζουν συνεχώς. Τα νέα προϊόντα προστίθενται, και οι παλαιές σελίδες αναπροσαρμόζονται ανάλογα με τις νέες ανάγκες της αγοράς. Το σχέδιο πρέπει να είναι εύκαμπτο και οι υπηρεσίες συντήρησης πρέπει να είναι γρήγορες, ακριβείς και αποδοτικές.

Φιλοξενία

Συμπεριλαμβάνουμε και τη φιλοξενία στο διαχειριστικό πακέτο, έτσι μπορούμε να διαχειριστούμε όλες τις πτυχές της ιστοσελίδας σας, σιγουριά ότι τα στοιχεία, τα κείμενα, οι φωτογραφίες και οτιδήποτε παρουσιάζετε στις σελίδες σας, στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, είναι πληροφορημένα σωστά, τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία φθάνουν στις σωστές διευθύνσεις και η περιοχή σας είναι ασφαλής. Υπάρχει καθημερινή διασφάλιση των αρχείων σας με το να κρατάμε ασφαλή αντίγραφα που αποθηκεύονται εκτός δικτύου.

Προώθηση

Προάγουμε επίσης την περιοχή σας για να αυξήσουμε τους επισκέπτες με το να δημιουργούμε ¨LINKS¨, συνδέσεις σε σχετικές περιοχές, μηχανές αναζήτησης και καταλόγους.

Στατιστική ανάλυση Ιστοσελίδων

Από τα πιο σημαντικά Αυτό είναι πιθανώς η σημαντικότερη υπηρεσία που προσφέρεται, δείχνοντας στην επιχείρηση σας αν πραγματικά λειτουργεί ο ιστοχώρος σας.

Περιλαμβάνει:

 • Clicks ανά σελίδα (Site hits)
 • Οι περισσότερο δημοφιλείς σελίδες
 • Χώρα προέλευσης των επισκεπτών
 • Αναφορά στις μηχανές αναζήτησης
 • Αναφορά στις ιστοσελίδες
 • Τύπος Browser
 • Λειτουργικό σύστημα
 • Αριθμός επισκεπτών που κατανέμεται ανά ημέρα, εβδομάδα και μήνα
 • Τα περισσότερο "κατεβασμένα" (download) αρχεία
 • Συστήνουμε βελτιώσεις μετά από τις αναλύσεις των στατιστικών αποτελεσμάτων για την κυκλοφορία των επισκεπτών.

Συντήρηση

Στο πακέτο διαχείρισης περιλαμβάνεται και η τρέχουσα εξασφάλιση ποιότητας του ιστοχώρου σας, συμπεριλαμβανομένης της δομής της ιστοσελίδας και του ελέγχου συνδέσεων, της οργάνωσης αρχείων, της ταχύτητας φόρτωσης σελίδων, και της φρεσκάδας του περιεχομένου.

Ακριβής καθορισμός

Να είστε σίγουροι ότι θα σας προτείνουμε τακτικά τρόπους για βελτίωση της απόδοσης του ιστοχώρου σας.

Το κόστος της διαχείρισης εξαρτάται απο το μέγεθος και το είδος του ιστοχώρου σας (πχ. αν έχει βάση δεδομένων, πλήθος εικόνες/κείμενο κτλ).

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 00 53000

 • Τηλέφωνο:

  6944889635
 • Διεύθυνση:

  Ηρακλείτου 14-16, Χαλάνδρι, Αθήνα
 • Email:

  info@webcore.gr

Άμεση Επικοινωνία