Κατασκευή Ιστοσελίδων - Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Η ομάδα της WebCore είναι έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της και να σχεδιάσει, κατασκευάσει, με την βοήθεια σας το προσχέδιο της ιστοσελίδας σας, σε ελάχιστο χρόνο.

Η διαδικασία που ακολουθείται για την κατασκευή ιστοσελίδας είναι η εξής:

1. Η πρώτη επαφή θα γίνει με τον Project Manager, ο οποίος αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας την κατασκευή ιστοσελίδας σας, το συντομότερο δυνατό και να βοηθήσει με την πείρα του για το καλύτερο αποτέλεσμα και στο σχεδιασμός.
2. Εμπιστευόμενοι σε αυτόν τα κείμενα και τις φωτογραφίες που θέλετε να εμφανίζονται στην ιστοσελίδα σας, δίνετε το σύνθημα για να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός, ο προγραμματισμός και η κατασκευή ιστοσελίδας σας.
3. Ταυτόχρονα γίνονται ολιγόλεπτες συναντήσεις για την βελτιστοποίηση και τον σχεδιασμό ιστοσελίδας με δικές σας παρεμβάσεις και προτιμήσεις
4. Επιλέγετε με τον Project Manager το καταλληλότερο όνομα καταχώρησης (domain name) και e-mails για την ιστοσελίδα σας και την επιχείρηση σας.
5. Πραγματοποιείται βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας (SEO - Search Engines Optimization) με σκοπό να σας βρίσκουν στις μηχανές αναζήτησης όπως google, yahoo, msn. Η κατασκευή ιστοσελίδα και ο σχεδιασμός ιστοσελίδας πραγματοποιείται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης. Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδας πραγματοποιείται κατόπιν επιλογής λέξεων κλειδιών που επιθυμείτε να βρίσκουν την ιστοσελίδα σας στο δίκτυο.
6. Η διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας, τελειώνει με τον τελικό έλεγχο, αποπληρωμή και ο χώρος σας στο δίκτυο είναι διαθέσιμος στους εκατομμύρια χρήστες που σερφάρουν ανά το κόσμο.

Η WebCore διακρίνεται για την τεχνογνωσία της και την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών που εμφανίζονται κατά καιρούς σε άλλες ηπείρους.

Σελίδες ασφάλειας - Σημαντικός παράγοντας σε μια επιτυχημένη κατασκευή ιστοσελίδας είναι και η ασφάλεια που παρέχει τόσο σε εσάς σαν επιχειρηματίας όσο και για τους επισκέπτες σας.
Σε περίπτωση που δεν έχετε φωτογραφίες των προϊόντων σας κτλ. έχουμε την δυνατότητα να σας βοηθήσουμε και να επιλέξουμε μαζί τις καταλληλότερες.

Η ιστοσελίδα σας δεν θα θεωρηθεί ποτέ έτοιμη αν δεν μείνετε πλήρως ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι.

Έχουμε κρατήσει το κόστος του standard website χαμηλά, για να μπορέσουν οι επιχειρήσεις με χαμηλό προϋπολογισμό να είναι απόλυτα ικανοποιημένες με τον επαγγελματικό σχεδιασμό του και κατασκευή της ιστοσελίδας τους.

Πακέτα κατασκευής ιστοσελίδας για επαγγελματίες (Σχεδιασμός Ιστοσελίδας)

Λύσεις για επαγγελματίες που θέλουν να έχουν γρήγορα και σωστά με τα καλύτερα αποτελέσματα την ιστοσελίδα της επιχείρησής τους με δυνατότητες αλλαγής του περιεχομένου των κειμένων και των προϊόντων τους. Στη περίπτωση της δημιουργίας ιστοσελίδας για τα ξενοδοχεία, παρέχετε εφαρμογή για on-line reservation (on-line booking) καθώς και σύστημα διαχείρησης κρατήσεων.

 • για μεσίτες
 • για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια on-line κράτηση
 • για αντιπροσωπείες αυτοκινήτων on-line κράτηση
 • για αντιπροσωπείες αυτοκινήτων
 • κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop)
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

στο τηλέφωνο: 213 00 53000

 • Τηλέφωνο:

  6944889635
 • Διεύθυνση:

  Ηρακλείτου 14-16, Χαλάνδρι, Αθήνα
 • Email:

  info@webcore.gr

Άμεση Επικοινωνία